Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ne mérgezd magad!

Lerántjuk a leplet a fogyókúrával és az egészséges életmóddal kapcsolatos tévhitekről.

Az egészséges életmód!...és ami mögötte van. Tudod miért vagy pattanásos, miért vannak problémáid a súlyoddal? Lehet valamilyen betegség miatt szenvedsz. Bármi egészséggel, táplálkozással kapcsolatos problémád is legyen, az alábbi írásban útmutatót találsz a tested és a lelked helyes egyensúlyának megteremtésével kapcsolatban.

De előtte nem árt, ha tisztán látsz és megérted a probléma gyökerét, mert nem tüneti kezelésre van szükséged, legyen szó fogyókúráról, méregtelenítésről, vagy bármilyen betegséggel kapcsolatos tünetről. Tudom, eleged van a csodaszerekből, gyógyszerekből, amik egyáltalán nem vagy csak ideig-óráig hatnak. A mellékhatásokról nem is beszélve és arról a rengetek pénzről, amit fölöslegesen kidobtál az ablakon. Látnod kell az egészséges életmód alappilléreit! Az egészséges életmód alapjait mutatjuk meg neked, eláruljuk mi az a lúgosítás és, hogy segítségével hogyan lehetsz egészségesebb, szebb, karcsúbb...

Megérdemled és jogod van hozzá, hogy valaki végre felfedje neked az igazságot, hogy a következő kérdésre Te már tudd a választ...
"Ő miért halt meg olyan fiatalon, pedig soha nem ivott és nem dohányzott?!"

Mai modern életmódunk következményeképpen méreganyagok halmozódnak fel szervezetünkben, ezzel a szervezetünk túlsavasodik szöveti és sejt elváltozásokat okozva (betegségek), bőr- és alakváltozás kísérőjeként (túlsúly, bőrproblémák). Ne csodálkozz, ha egyre kevesebb az energiád, és emiatt türelmed is és koncentrációd is alább száll. Válaszd az egészséges életmód programot!

Leleplező írások a bennünket körülvevő hazugságokról

A szennyező anyagok 10 százaléka levegővel, 20 százaléka vízzel és a maradék 70 százaléka az elfogyasztott élelmiszerrel és a magunkra kent vegyianyagokkal jut szervezetünkbe!


A vegyipar, amely a világ harmadik legnagyobb ipari ágazata, évente mintegy 400 milló tonna vegyi anyagot gyárt több tízezer különféle formában. Sajnos ezek a vegyi anyagok megtalálhatóak az ívóvízben, levegőben, élelmiszerekben, testápoló és kozmetikai szerekben és folytathanánk a sort. Vérünkben, anyatejben, köldökzsinórban található vegyületek egy része soha, más része csak nagyon nehezen tud kiürülni.

Az immunrendszerünk képtelen mit kezdeni a korábban sosem létezett vegyületek tízezreivel, ráadásul számtalan, korábban ártalmatlannak hitt anyagról derült ki, hogy hosszú és rövid távon is egészségkárosító hatása van. Jól tesszük tehát, ha a mindennapok során odafigyelünk a körülöttünk lévő mesterséges vegyi anyagokra, és igyekszünk elkerülni a velük való érintkezést. Az alábbi írásban segítséget nyújtunk mindazok számára, akiknek fontos saját és családja egészsége.

 

FREI DOSSZIÉ A szépség világa című műsorban az alábbiakra hívta fel figyelmünket Frei Tamás a kozmetikumokkal kapcsolatban:"...ez azért nem túl megnyugtató, hogy bombázzuk magunkat olyan mesterséges molekulákkal és vegyületekkel, amikről immunrendszerünk még nem is hallott, hogy bevallottan nem vagyunk teljes biztonságban. Gondolom nem véletlen, hogy az Európai Unió allergia listáján lassan harmincféle vegyület szerepel. Ezek egy részét már betiltották, a többi használatát pedig korlátozzák. Szóval jobb óvatosnak lenni.."


Egészségbiztonsági adatok teljes igazsága még megdöbbentőbb

supergreens por és kapszula, prime ph, innerlihgt termék Kozmetikai szerek

1988-ban (18 évvel ezelőtt!) az amerikai OSHA (Occupational Safety & Health Administration) laboratóriumában végeztek egy elemzést, ahol egészségbiztonsági szempontból bevizsgálták a kozmetikumokban található 3000 leggyakrabban előforduló hatóanyagot. Az eredmény megdöbbentő! A 3000 hatóanyagból - 884 súlyosan mérgező,

- 218 meddőséghez vezethet,
- 314 biológiai elváltozásokat okozhat,
- 146 daganatokat okozhat, és
- 376 bőr és szemirritációkat okozhat.A bevizsgált anyagok 2/3-a (1938) tehát, káros hatást gyakorol a szervezetünkre. Azóta ezeket a tényeket több oldalról és többször is alátámasztották a világ több laboratóriumában.


lúgosítás, sejtszintű, szervezet lúgosítása, lúgosító folyadék és étel ÉlelmiszerekHalálos mérgek a polcokon - A rejtélyes E-számok dekódolása


Nézd meg, hogy mit eszel! Ez az egészséges életmód első lépése. Akár 1000 különböző vegyszer is lehet az ételekben! (színezékek, állományjavítók, térfogatnövelők, tartósítók, csomósodás gátlók, savasságot szabályozók, aroma anyagok, ízfokozók, mesterséges édesítők, stb.) Ezen anyagok súlyos egészségkárosító hatásait, már szintén többször többféleképpen bebizonyították.Csak néhány példa:

Szinezékek:E 123, amarant: viszonylag gyakran okoz allergiát, állatkísérletekben rákkeltő és mutagén. Az USA-ban 1970 óta tiltott.E 150d, karamell: ammónium-szulfitos, állatkísérletekben görcsöket váltott ki és módosította a vérképet nagyobb adagban.

Tartósítószerek:E 201, nátrium-szorbát: fejlődési rendellenességet okozó (teratogén) szernek bizonyult.E 249, kálium-nitrit, E 250, nátrium-nitrit, E 251, nátrium-nitrát, E 252, kálium-nitrát: meggátolja a vörösvértestek oxigénfelvételét

Antioxidánsok:E 301, nátrium-aszkorbát: az aszkorbinsav (a természetes C-vitamin = E 300) sója, de a természetes vitaminnal ellentétben a kísérletekben hólyagrákot okozott, fiatal állatokban fejlődési rendellenességeket is jeleztek.

És még nem beszéltünk a sűrítóanyagok, emulgálószerek, aromák, ízfokozók, édesítőszerek, enzimek rákkeltő, allergén és egyéb súlyosan egészségkárosító hatásairól.

Továbbá, nem beszéltünk a helytelen táplálkozási szokásokról és helytelen életmódról, ami a legnagyobb mértékben járul hozzá önpusztító életvitelünk tüneteihez (túlsúly, elhízás, bőrproblémák, betegségek, stb.). Életvitelünkkel szószerint pusztítjuk magunkat és egészen a sejtjeinkig hat a mérgezés. Az egészséges életmód programunk segítségével választ kaphatsz a miértekre!


Vajon miért titkolják? A válasz eléggé abszurd...

fogyókúra és a reklámok Hazugság, csalás, információ eltitkolása, jutalékok...

PROFIT és a REKLÁM több ezer milliárdos üzlet


A reklámok persze nem erről szólnak, hanem azzal foglalkoznak, hogy hogyan tegyék gazdaggá a különböző termékek gyártóit, mit sem törődve a fogyasztók egészségével. Ígérnek sok szépet és jót, de az alábbiak következnek be egészségünkkel kapcsolatban

Kezdetben

- Alacsony energiaszint
- Fáradtság
- Emésztési problémák
- Túlsúly
- Bőrelváltozások
- Ködös gondolkodás/rossz kedv
- Fájdalmak és nyilallások

 

Később

- Betegségek különböző formái, ami gyakran súlyos és halálos kimenetelű

 

- Mit is mondott doktor úr? Milyen csiga?
- Nem csiga, hanem rák!


Az egészséged csak Te veheted a kezedbe.

Azonban nagyon is lehetséges, olyan típusú ember vagy, aki csodaszerekre vágyik és alapvetően nem érdekel, hogy mitől vagy abban az állapotban, amiben vagy. Nem érdekelnek az okok és a módok, a megoldások. Elhiszed a reklámok hazugságait, elhiszed, hogy azért kell megvásárolnod azokat a bizonyos termékeket, mert ez kapható a bevásárlóközpontokban, azért kell ezt és ezt a terméket választani, mert a menő magazinok ezt sulykolják beléd.

Kérlek, akkor most hagyd abba az olvasást. Ez a tanulmány nem neked szól, itt nem találsz semmilyen rögtön ható módszert, vagy gyógyszert, amitől nulla erőfeszítéssel, nulla döntés nélkül megtalálod a problémádra a megoldást. De ha kicsit is érdekel saját és családod egészsége, akkor szánj arra időd, hogy áttanulmányozd az alábbi írást, ha most nincs is időd, iratkozz fel cikksorozatunkra. Olyan titkok birtokosa lehetsz, amitől garantáltan szebb lesz a bőröd, fölösleges kilóktól fogsz megszabadulni, több energiád lesz és szervezeted egészségesebb lesz.


elhízás vagy egészséges alak
Karcsú, csinos test, energia és vitalitás, tiszta, élénk szemek, szellemi frisseség már nem csak álom

Ahhoz. hogy csinos legyél, üde és szép bőröd legyen egészséges szervekre, szövetekre és vérellátásra van szükséged. Példaként említeném a kollagént (ettől lesz szép és feszes a bőröd) nem lehet mesterséges úton hozzájutni, még ha vannak is próbálkozások. A sejtjeidnek kell ezt termelni és sok más hasznos funkciót ellátni. Manapság ritka, hogy egy ember szervezete megfelelően működjön, ennek következményeit te is tapasztalhatod környezetedben, vagy magadon.

Ne csak nyárra "kampányold" a tested! Ne légy olyan mint a rossz politikus, aki csak választás előtt tesz néhány fontos lépést, hogy legyen miről kampányolnia. Ha az év többi részében elhanyagolod tested és mindig csak a nyári szezonra "készíted fel" azt fogod észre venni, hogy évről évre csak rosszabb lesz a helyzet, a bőröd már fiatalon veszít rugalmasságából fogyáscsíkok, narancsbőr, ráncok jelennek meg. Azt fogod észre venni, hogy évről évre kövérebb, fáradtabb, betegebb és csúnyább vagy. Ha nem hiszed, keresd meg a korábban magadról készült fényképeidet.

lúgosítás A szépség titkai lépésről lépésre

Továbbiakban pontról-pontra megmutatjuk neked, mit kell ahhoz tenned, hogy szervezetedben lévő sejtjeid jó közegben jól érezzék magukat, hogy megértsd a lúgosítás, méregtelenítés alapjait annak érdekében, hogy tudd élvezni az életet teljes minőségében és a minőségi élet következményeit megtapasztald (belső és külső szépség, ragyogó szemek, energiadús betegség nélküli élet, csinos testalkat stb.)