Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogy mit is jelent a fitness? Sokan nem igazán ismerik a szó eredeti jelentését. Rögtön az edzőtermek jutnak eszükbe erről a szóról és egyáltalán nincsenek tisztában a szó igazi jelentésével. A fitness a jó kondíciót, az egészséget és az állóképességet jelenti.

FitnessEz a sportág hazánkban is napról napra egyre nagyobb teret hódít. Manapság az emberek nagy része nincsen megelégedve a külsejével. Ehhez hozzájárul a helytelen táplálkozás, a stressz és a mozgáshiány. Rohanó világunkban sajnos elég kevés szabad időnk van, nem tudunk eleget foglalkozni a saját testünk formálásával és egészségünkkel. Pedig ezek is fontos részét képezik életünknek.

Ha mind ezzel nem törődünk, akkor ne lepődjünk meg, ha az évek alatt látványosan romlik testünk épsége.

Éppen ezek miatt lett ilyen népszerű a fitnesz kifejezés hazánkban is. Most kezdenek ráébredni az emberek, hogy ez így nem mehet tovább. Saját magunkkal is kell törődni néha, hogy a legjobb formába hozzuk testünket, lelkünket egyaránt. És ez az a sportág, amivel orvosolhatni tudjuk mindezt. Ráadásul nemtől és kortól független, csak az akarat számít. Itt mindenki megtalálja a magának legkedvezőbb gyakorlatot. Minden egyes testrészt külön-külön lehet erősíteni, formálni. A cél a test tökéletesítése, ami nem kis feladat mindannyiunk számára.

A fitneszbe beletartozik a megfelelő étrend kialakítása céljainktól függően. Kondi és tornatermi edzések, megfelelő szakemberek segítségével. Ideális hely a stressz levezetésére és a kikapcsolódásra. Egyszóval ha szánunk magunkra heti pár órát, akkor nagymértékben javíthatjuk nem csak az alakunkat, de még a közérzetünket is. Mindezek a te számodra is elérhetők, meg lesz a kívánt alak is és a kilók normalizálása is. Nem kell más csak heti pár alkalom és egy jó adag akaraterő.

A honlapon keresztül segíteni fogok nektek abban, hogy céljaitokat minél eredményesebben elérjétek. Információt fogtok kapni a helyes és helytelen táplálkozásról, a gyakorlatok szabályos és biztonságos elvégzéséhez. A gyakorlatokat végezhetjük konditeremben vagy akár saját otthonunkban is, ha van rá lehetőség.

Mindenkinek jó egészséget kívánok!