Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ph csoda!?

Biztos láttál ilyen és ehhez hasonló mondatokat a különböző magazinok lapjain:
- "Én soha nem fogyókúrázom, és szeretem az édességet"
vagy valami hasonlót:
- "Jó adottságokkal rendelkezem ezért azt eszem, amit megkívánok és nem hízok tőle, ráadásul a bőröm is szép marad".

Szenzációs hazugság! A magazinok szeretnek kiragadni egy-egy szövegrészt a teljes szövegből, hogy hatásosabb legyen és ezzel neked okozzanak lelkiismeret furdalást!

Ne a magazinokon szereplő vékonylábú, manöken képekre tekints, ne arra, amit nyilatkoznak, foglalkozz egy kicsit a pH csoda életmód programmal. Az igazság az, hogy a legtöbb fiatal szupermodell alig eszik valamit. Állandó rohanás az életük, stresszelnek, kényszerítve vannak, hogy csinosak és vékonyak legyenek, egyszerűen alig van idejük enni (természetesen helytelenül). Az evés-hányás szenvedélye (Bulimia nervosa) és a szenvedélyes lesoványodás (Anorexia nervosa) is érinti legtöbbjüket.

Viszont a sok rossz példa közül a jó, hogy a legtöbb híresség, modell, filmsztár a személyi edzőjük és / vagy táplálkozási szakértőjük tanácsára egészségesen táplálkozik. Rengeteg jó minőségű vizet fogyasztanak, étrendjük legmeghatározóbb részét a nem savasító rostokban gazdag gyümölcsök és zöldségek teszik ki, ami a ph csoda életmód program alapja. Egyszerűen, olyan megfelelő tápanyagokból összeállított étrendet fogyasztanak (helyesen), ami kellőképpen lúgosít, így elősegíti a szervezet önregenálódását és fittentartását és szükség szerint a fogyást. Ja! Természetesen azért van a személyi edző, hogy rendszeresen megtornáztassák a hírességeket.

Csinos, karcsú test, szép bőr, egészségtől ragyogó arc és szemek lesz az eredmény. Ha valamelyik híresség véletlenül elhanygolja magát, arra a média azonnal lecsap, úgyhogy erre nagyon is odafigyelnek, mert ebből élnek. Hosszú és rövid távon is a legmeggyőzőbb az, ha a helyes táplálkozás irányelveit követjük, ami természetesen nagymértékű fogyással is járhat.

pH csoda életmód program - Új biológia

A már korábban említett Dr. Robert O. Young (nemzetközileg elismert mikrobiológus és táplálkozástudós) a világ különböző részein bevett táplálkozási szokásokat vizsgálta, továbbá megfigyelte az ott élők körében jellemző tünetegyütteseket, megfogalmazta a következő alapvető állítást, aminek az Új Biológia elnevezést adta. Minden betegség mögöttes oka a vér túlsavasodása. Az összes egészségügyi probléma, beleértve az elhízást is, egyetlen egy okra vezethető vissza és ez nem más mint a sav bázis egyensúly felbomlása, ami sejtszintű károsodást okoz szervezetünkben. Ezt többször többféleképpen bebizonyította. A pH Csoda Élet alapítvány vezetője, nemzetközi elismerésben is részesült az alábbi betegségekkel kapcsolatos kutatatásaiért:

- Daganatos megbetegedések
- Cukorbetegség
- Leukémia
- AIDS

Sav: Amint a sejtek kezdenek tönkremenni, mikroorganizmusok kezdenek kialakulni és szaporodni. Ezek a mikroorganizmusok a testünkből táplálkoznak, és szervezetünkbe ürítik káros végtermékeiket. Erjesztik a testünkben lévő cukrot, a fehérjéinket és zsírunkat. Az általuk termelt méreganyagokat savaknak nevezzük.

 

A program legfőbb célja

A ph csoda életmód program célja: a táplálkozás elmozdítása abba az irányba, hogy több lúgosító ételt és nagyobb mennyiségű jó minőségű vizet fogyasszunk, hogy az egyensúlyhiány korrigálhatóvá váljon, és így helyreállítható az optimális egészség, valamint a jó közérzet. Sajnos a sav-bázis háztartásunk nem hozható egyensúlyba egyik napról a másikra. Ebben az esetben segítséget nyújt a bázikus vitálanyagokat tartalmazó kiegészítő táplálék.
A zöld méregtelenítő por segít >>
(később is megnézheted)

 

Életmód program eszközei

- ételek,
amelyek hozzájárulnak a lúgossághoz,
- étrend-kiegészítők,
mint amilyenek a Super Greens (Szuper Zöldek) por és a Prime pH csepp, amelyek szintén hozzájárulnak a lúgossághoz.

Nem rég jelent meg,
- A ph CSODA című könyv
, ami segítséget nyújt mindazoknak, akiknek fontos az egészség megőrzése, illetve visszanyerése.

Ugyanis a kezelés, nem lehet más, mint megszakítani ennek a felborult életmódnak, étkezésnek és gondolkodásnak a ciklusát. Lúgosítani, energizálni kell a testünket, hogy eredményül egy jobb életminőséget tapasztaljunk meg.

Csillogó szemeket látunk, tisztán gondolkodunk, tudunk koncentrálni.

Ha a savak nem választódnak ki eléggé, a szervezet rá lesz (van) kényszerítve folyamatosan, hogy eltávolítsa a savakat a keringésből. Ezt úgy teszi, hogy a kötőszövetekben tárolja el azt zsírszöveteket növesztve. A lúgosítás eredménye viszont, hogy elkezdünk súlyt veszíteni. Miért? Mert a testnek többé nem kell ragaszkodnia a zsírokhoz, amelyekbe a sok savat lerakodhatja. A súlyfelesleg hirtelen kezd "leolvadni". Sejtjeink jól fogják érezni magukat, visszanyerik eredeti formájukat, eljuttatják a megfelelő mennyiségő oxigént, nyomelemeket és tápanyagot minden szervhez. Szervezetünk egyensúlyi állapota elkezd helyreállni, aminek eredménye egy csodálatos változás lesz.

Lúgosítsd szervezeted! A túlzott savmennyiség nemcsak az elfogyasztott ételekből, italokból származnak, hanem folyamatosan termelődik a különböző anyagcserefolyamatok során is. Mivel a szervezet savkiválasztó képessége korlátozott (például a veséké), testünknek folyamatosan védekezni kell a túl sok sav ellen. Ezért szükséges komolyan venni a helyes életmód követését, szükséges pótolni a bázikus vitálanyagokat is, ha nem vagyunk biztosak benne, hogy napi étrendünkben benne vannak.Lúgosítsd szervezeted!


Kinek javasolt a pH csoda életmód program

Minden olyan embernek javasolt, akinek fontos saját és családja egészsége. Aki a korábban említett tüneteket tapasztalja, aki súlyából szeretne veszíteni, akinek betegsége alakult ki.

Ha kíváncsi vagy a programra jelentkezz az alábbi lehetőségen!Energiával teli fitt élet és akiknek már sikerült a "zöld lötty" segítségével